ETUSIVU
| ASM FINLAND | JÄSENYYS | ASM INTERNATIONAL
TAPAHTUMAT | SEMINAARIAINEISTOT


Jäsenyys

ASM Finlandin jäseneksi liitytään ASM International -järjestön kautta, maksamalla jäsenmaksun (n. 100 USD/vuosi). ASM Finlandilla ei ole erillistä jäsenmaksua. Kaikki Suomessa asuvat ASM Internationalin jäsenet kuuluvat myös ASM Finlandiin (ilmoita kuitenkin liittyessäsi halustasi liittyä ASM Finland Chapterin jäseneksi). ASM Finlandin jäseninä on tällä hetkellä noin 70 jäsentä. Jäsenluettelo on nähtävänä ASM Internationalin sivuilla (pääsy vain jäsenille).

Edut

ASM:n jäsenenä saat materiaalitekniikan alueelta runsaasti tietoa, mm. julkaisujen, uutiskirjeiden, seminaarien, koulutustilaisuuksien ja konferenssien sekä messujen muodossa, joista jäsenet yleensä saavat huomattavia alennuksia. Jäsenillä on myös pääsy ASM Internationalin sivujen kautta verkossa oleviin teoksiin Metals Handbook Desk Edition ja Engineered Materials Handbook Desk Edition.

Myös ASM Finland tarjoaa järjestämiinsä seminaareihin osallistuville jäsenalennuksia. Lisää tietoa kaikista ASM-jäsenyyden tuomista eduista näet ASM:n sivuilta sekä oheisesta ASM Finland ry:n esitteestä.

ASM Finland esite

Liittyminen

Voit liittyä ASM Internationalin ja samalla myös ASM Finlandin jäseneksi täyttämällä hakemuksen ASM:n kotisivuilla.

Opiskelijajäsenyys

Materiaalialan opiskelijoilla on mahdollisuus liittyä ASM:n jäseneksi edulliseen hintaan Material Advantage -ohjelman kautta.

Yhteystietojen päivitys

Jäsenenä voit tarkastaa ja päivittää yhteystietosi ASM Internationalin sivuilla, josta myös ASM Finland saa jäsentensä yhteystiedot. Pitämällä tietosi ajan tasalla varmistat että pysymme yhteydessä sinuun.