ETUSIVU
| ASM FINLAND | JÄSENYYS | ASM INTERNATIONAL
TAPAHTUMAT | SEMINAARIAINEISTOT


EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen noudattaminen ASM Finland ry:ssä

24.5.2018

EU:n yleinen tietosuoja-asetus 2016/679 (GDPR) astuu voimaan 25.5.2018. ASM Finland ry täyttää asetuksen mukaiset velvoitteet ja noudattaa kaikilta osin mainittua tietosuoja-asetusta.

ASM Finland ry toimii henkilötietojen rekisterinpitäjänä omien asiakas- ja markkinointirekistereidensä osalta. Tietoja käytetään ASM Finland ry:n jäsenrekisterin ylläpitoon sekä ASM Finland ry:n järjestämien tilaisuuksien markkinointi- ja organisointitarkoituksiin.

Tallennamme ja käsittelemme henkilötietoja EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) sekä henkilötietolain (523/1999) mukaisesti.

Rekistereiden suojaus

Vastaamme tallentamistamme henkilötiedoista, emmekä luovuta tai myy henkilötietoja kolmansille osapuolille. Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti.

Kaikkea pääsyä henkilötietoon valvotaan hyvien käytäntöjen mukaisesti. Rekisterin tietojen käyttöoikeus on vain niillä ASM Finland ry:n henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtävissään.

Rekisteröidyn oikeudet

Jokaisella on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä, peruuttaa aiemmin antamansa suostumus tietojen käsittelylle tai kieltää tietojensa käyttö. Ellet halua enää saada yhteydenottoja ASM Finland ry:ltä, ilmoita asiasta sähköpostitse osoitteeseen asm.finland(at)asmfinland.fi, niin poistamme tietosi rekisteristämme.

Tietojen tarkistuspyyntö on toimitettava ASM Finland ry:lle kirjallisena ja tarkistusoikeus on maksuton enintään kerran vuodessa toteutettuna. Pyrimme vastaamaan kirjallisesti EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa). Asiaan liittyvät tiedustelut pyydetään lähettämään sähköpostitse osoitteeseen asm.finland(at)asmfinland.fi.